bænke med ryglæn og overdækkede siddepladser. Handicapvenlige stier.

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
vandregrupper i FO-AARHUS
Beskrivelse
jeg arbejder med seniorer, der gerne vil ud i naturen. De har brug for at sidde ned og drikke medbragt kaffe. Og helst et overdækket sted. Jeg booker somme tider bålhytter, men de er kolde og mørke.
De nye "bænke" på lystbådehavnen er kolde (beton) og uden ryglæn. Desuden er de alt for lave, så gangbesværede og ældre kan ikke rejse sig op fra dem igen. Det problem oplever jeg mange steder - også ved åen.

vi færdes i de bynære skove og grønne områder - og jeg savner flere bænke, der står i nærheden af hinanden, så deltagerne kan snakke med hinanden. Ofte er der kun plads til 4-8 stk samme sted.

flere busstoppesteder/flere busafgange - der er parkeringskaos de populære steder, og mange har slet ikke bil, så de kan ikke komme med.
Når jeg har deltagere med, der bruger rollator eller kørestol, opdager jeg hvor mange dumme og overflødige trappetrin, der findes. For eksempel ved åen, men også i Marselies skoven. Den gamle zoo er et dejligt sted, men deltagerne skal køre en lang omvej for at komme ud og ind i skoven pga trapper.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.132158969831, 10.206813812256