VIGTIG overvejelse: bynære faciliteter til aktiviteter, fællesskab og bevægelse med respekt for naboerne

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Det er skønt, at det tænkes i bynære faciliteter til aktiviteter, fællesskab og bevægelse - for det kan i høj grad højne kvaliteten og glæden ved at bo i Aarhus.

MEN der kører netop nu en hed debat i Stiften omkring unges brug af Soundboxes i Botanisk Have i sommerhalvåret, og det er en udfordring og et dilemma, som jeg nemt kan tilslutte mig, som beboer på Aarhus Ø.

På Aarhus Ø er der f.eks. indrettet et "bold bur" mellem de høje byggerier, hvor folk kan mødes og spille fodbold etc. Det er en skøn bynær facilitet til aktivitet, fællesskab og bevægelse, som mange nyder at bruge, MEN når boldbanen stadig er i brug efter midnat med høj musik, råb og boldspil, så er boldbanen ikke længere så skøn.

Jeg beder jer derfor overveje, hvordan der kan skabes bynære faciliteter til aktiviteter, fællesskab og bevægelse, som samtidig respekterer og værner om naboerne til faciliteterne. Det kunne eksempelvis være høje træer, buske, pergolaer etc. der skærmer for støjen, eller at der er et tydeligt regelsæt for anvendelsen af områderne, fx at der skal være ro efter kl 22.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.165787844044, 10.22918343544