Konditaget Ø

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
På et de kommende byggerier på Aarhus Ø kan man måske tænke et kondi-tag ind, ligesom Konditaget Lüders i Nordhavn.

Konditaget Lüders er et 2.400 m2 offentligt byrum med faciliteter til træning, ophold og leg. Faciliteterne ligger på taget af P-hus Lüders på Helsinkigade i Århusgadekvarteret i 24 meters højde. Der er offentlig adgang til Konditaget fra kl. 07:00 - 22:00.

Konditaget understøtter aktivt udeliv, leg og ophold. Faciliteten tager sin begyndelse ved trapperne på to af parkeringshusets facader, hvorfra brugerne kan bevæge sig op til husets tag. Trapperne har en dobbelt funktion idet de udover trappe også kan benyttes som løberute. På P-husets tag er temaerne løb, crossgym og ophold. Forskellige typer underlag, stativer og bænke er placeret i aktivitetszoner, der gør det muligt at lave varieret træning og giver plads til ophold.

På Kondtaget Lüders kan du bl.a.:

Dyrke crossgym træning
Dyrke TRX træning
Lave box jumps
Løbetræning (på trapperne og 60 meter sprintbanen på taget)
Panna fodbold
Trampoliner
Gynger
Klatrespiral

Kilde: https://byoghavn.dk/nordhavn/konditaget-luders/

Ved at lave et konditag på Aarhus Ø vil man kunne imødekomme beboeres ønske om flere faciliteter til træning, og ligeledes et sted hvor børn kan lege. Det vil være oplagt at placere konditaget nær den kommende skole på Aarhus Ø, således at skolen også kan få gavn af taget og dets mange faciliteter. Denne placering vil ligeledes gøre konditaget nemt tilgængeligt for resten af byens borgere, da det vil ligge tæt ved Østbanetorvets Letbanestop.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.162567870234, 10.217714309692