En Outdoor grejbank til vandaktiviteter på Fløjstrup strand.

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
BMI Outdoor
Beskrivelse
Vi har i 2021 opstartet BMI Outdoor under BMI (Beder Malling Idrætsforening) I Århus syd, med støtte fra “Bevæg dig for livet” midler fra Århus kommune. Vi søger støtte fra jer/kommunen til opbygningen af en naturvenlig grejbank til bl.a. vores kommende SUP udstyr. Vi har af DGI lånt 10 SUP boards i år og har haft 302 ude på SUP fra maj og indtil nu. Vi oplever en stigende interesse i vores Outdoor SUP træning og teambuilding på vandet, og kan trække endnu flere ind i vores BMI Outdoor, hvor alle hjælper frivilligt med.
Vi har søgt Friluftsrådet om støtte til opbygningen af en grejbank, men vi mangler støtte fra kommunen rent placeringsmæssigt, da vi gerne vil have det liggende på stranden ved bådspladserne på Fløjstrup strand, hvilket kræver en justering af reglerne for BMI Outdoor. Vi søger også økonomisk støtte til selve grejbanken, da en naturvenlig løsning kræver en arkitekt Og materiale til opbygningen, som vi ikke selv har råd til.
Vi tror at en smuk bygning med plads outdoor grej, som alle i hele Århus kommune kan booke, og bruge, som medlem af BMI Outdoor, vil kunne få mange flere Aarhusianere med os ud på vandet og i naturen.
Vi ønsker et møde med jer og med skovfogeden og med Marlene, der står for bådspladserne på Fløjstrup strand ang mulighed for kommunens støtte til mere Outdoor i Aarhus syd.
Vi har booket bådsplads nr.10 ved Fløjstrup strand, og begynder at betale de ca. 1000kr pr. år, om 1 uge, hvis vi får lov til at leje pladsen.
Håber I har lyst til at mødes med os i BMI Outdoor til et fælles møde om mulighederne, og hvor vi forhåbentlig kan finde en mulig løsning på mere Outdoor i Aarhus syd.
Mvh BMI Outdoor
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.061848024946, 10.259277820587