Fortsat udvidelse af kabelbanen og andre rekreative vandsportsaktiviteter i Bassin 7

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
Aarhus Watersports Complex
Beskrivelse
Bevægelse skaber liv, blikfang og opmærksomhed. Bevægelse aktivere det stillestående. Bevægelse i Bassin 7 vises allerede på nuværende tidspunkt som noget positivt. Gåturen langs Bernhardt Jensens Boulevard, udsynet fra Salling Tårnet, rundturen omkring Havnebadet eller mad og drikke fra madboderne ved Bassin 7 - Alle disse oplevelser syntes at blive længere og mere mindeværdige da du kan stoppe op og kigge på; en far og datter der skal ud på vandski for første gang, eller måske Danmarks Mesteren i Wakeboarding er forbi og laver bemærkelsesværdige tricks. Hvem der udøver aktiviteten er i og for sig ligegyldigt - Det er bevægelsen der aktivere området.
AWC har i år, i samarbejde med Aarhus Kommune og andre fonde udvidet med et ekstra kabelsystem. Derudover lancerer foreningen også nye aktiviteter såsom; SUP, Yoga og Sauna.

Foreningen ligger på nuværende tidspunkt på midlertidige vilkår, og måske det er benspændet der har skabt den kontinuerlige udvikling af både faciliteterne, men også foreningsmodellen ved AWC. Når det er tid til at tage beslutninger omkring hvad der skal ske i Bassin 7, så står foreningen klar med ideer til hvordan Bassin 7 kan blive det nye Forenings Idrætsanlæg på Aarhus Ø, hvor flere foreninger har deres dagligdag - Ikke den traditionelle sportshal hvor der udøves Håndbold eller Fodbold, men det lidt mere utraditionelle, som udnytter det fantastiske vand som Aarhus nu engang er omringet af.

Visionen er klar; At samle folk omkring glæden ved vandsport.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.164055424151, 10.224669277668