Et tag over rulleskøjtebanen

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
For forening eller gruppering
Forening eller gruppering
Aarhus 1900 Inlinere
Beskrivelse
Vores fantastiske anlæg kunne godt bruge endnu en opgardering. Nemlig et tag over arealet og bænke/siddepladser til dem som benytter banen, forældre der har deres børn med og ikke mindst tilskurere til konkurrencer o.l.
Taget vil gøre at arealet vil kunne benyttes hele året og derved kunne øge aktiviteten på området og få flere ind i foreningslivet.
Aarhus 1900 inlinere og Aarhus Smileys (rullehockey) har i de seneste år udvilket deres foreninger, hvilket har givet flere medlemmer og derved øget aktivitet på området. Ydermere så er banen offentlig og gør at de omkring læggende boligere og deres beboere benytter banen når den er fri og når de kan. For det er et super sikkert område for børn at færdes på da den er lukket af for alt anden trafik.
Planerne er store for området blandt de to klubber og som de selv kalder området nu er ikke en rulleskøjtebane, men Aarhus skater arena. For det er lige det det er. Nemlig at der er og skal være plads til forskellige sportsgrene indenfor rullesporten og her er lige pt rullehockey, fitness og speedskating som både har børn/ungdoms hold, så fremtiden er også sikret.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.181051266611, 10.18861341483