Hundelegepladser!

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Hundejere i alle aldre mødes gerne uformelt og taler sammen. Men der er ikke mange steder indenfor Ringgaden i Aarhus, hvor det er let.
I New York er der masser af indhegnede hundelegepladser. Ved Holmstrup har beboerforeningen lavet en sådan fin hundehave - endda med et overdækket skur, hvor hundeejere kan sidde sammen, mens deres hunde leger.

Hundehave eller hundelegeplads skal ikke laves for hundenes skyld - men for at give hundeejere et fristed.
Det fine ved hundeejere er, at vi gerne mødes på trods af voldsomme forskelligheder: På tværs af alder, social status og helbred iøvrigt. Jeg har - gennem mange år som hundeejer - haft gode møder med velfungerende hundeejere, men også med de socialt eller psykisk belastede, som netop trænger til social kontakt ... og nemt får den ved bare at have en hund og et sted at mødes med andre hundeejere. (Uden at genere andre.)

Området jeg foreslår er nederste del af Vennelystparken. Den del af parken bruges ikke af mange andre end hundeejere. Det vil være nemt at lukke området af. En stor del af det er vildt med vilje og kan finde være det. Men det mangler lige at kunne sidde i læ for vejr og vind. Det kunne være fint med lidt forhindringer til hundene... balanceting, som kan få selv gamle koner til at bevæge sig med hunden.

Botanisk Have vil også være et oplagt sted. Men nederste spids af Vennelyst Parken er et område, der kan bruges uden at tage noget fra nuværende brugere.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.16434814886, 10.208423137665