Disc Golf

Er det dit eget ønske eller er du repræsentant for en forening eller gruppering?
Mit eget ønske
Beskrivelse
Hej. Mit navn er Simon, og jeg elsker at spille disc golf - ligesom rigtig, rigtig mange andre i Aarhus.
Jeg har boet i Aarhus i snart fem år, og blev introduceret til sporten, da jeg flyttede hertil. Dengang spillede jeg udelukkende i Risskov, men har senere fået øjnene op for bl.a. Vestereng-banen og Tilst Park-banen. Det er min fornemmelse, at disc golf-sporten er eksploderet i antal af spillere de seneste par år - især under nedlukningerne, idet sporten er ideel som en billig, Corona-venlig udendørsaktivitet. Det er jo alt sammen rigtig dejligt, men udbuddet i form af baner kan ikke længere følge den galoperende efterspørgsel.
Det er derfor mit ønske, at muligheden for at ride med på denne disc golf-bølge tages op fra kommunens side, hvilket betyder flere og bedre muligheder for at dyrke sporten.
Forståeligt nok er antallet af huller ved Risskov-banen formindsket pga. bebyggelse, men jeg foreslår:
- Udvidelse/renovation af banen ved Vestereng-skov fra 9 til 18 huller. Banens nuværende 9 huller ligger alle inde i selve skoven, men der er flere åbne arealer omkring skoven, blandt andet på begge sider af den lille vej, som går fra parkeringspladsen til skoven, samt på strækningen mellem skoven og hospitalet.
- Branding af Aarhus som værende Danmarks hovedstad for disc golf'ere.
Hvor skal outdoor-faciliteten placeres?

56.183937709998, 10.184011463907